24 лютого - 10 років війни

2024-02-24

/Files/images/novini/23_-_24_navchalniy_rk_/2_semestr/IMG_6012-1024x819.png

24 лютого 2022 року — дата, яка назавжди змінила життя України та кожного її громадянина. Початок повномасштабного вторгнення, нового етапу російської збройної агресії проти нашої держави. За ці страшні часи війни ми дізналися, чого варті слова і підтримка. Хто залишається поруч і стоїть разом з нами, наскільки міцною може бути дружба, якою безумовною може бути любов. Чого варті наші вчинки і їх наслідки.

В цей день висловлює свою вдячність та повну підтримку всім, хто відстоює нашу незалежність та територіальну цілісність — всім, хто захищає, лікує, береже, ремонтує, підтримує, вивозить, волонтерить. Ми не дозволимо майбутнім поколінням забути ціну, сплачену за кожен день нашого вільного життя, і не пробачимо винним у горі України.

Борітеся — поборете

Нехай наші дії скажуть за нас, а наше прагнення Перемоги буде пропорційним зусиллям, які ми докладаємо для її досягнення. Тож продовжуємо надавати якомога більше допомоги нашим Збройним Силам.

Для цього ви можете обрати будь-який спосіб: зробити власноруч окопні свічки, зв'язати маскувальні сітки, купити все необхідне і відправити друзям у ЗСУ, донатити благодійним фондам та волонтерам, яким довіряєте — лише оберіть для себе той варіант, який найбільше відповідає вашим можливостям.

Сучасне обладнання відіграє важливу роль у війні: воно здатне мінімізувати ризики для наших військових і максимізувати їхню безпеку. Можна замінити дрон, але ніхто не поверне втрачене життя.

Хронологія боротьби

Коротко оглянемо ключові дати нашого спротиву «російському миру»:

Хронологія боротьби


Україна — була, є і буде землею розумних, відважних, вільних людей. Наша історія пронизана боротьбою за незалежність, і кожен етап цього шляху мав вирішальний вплив на формування нашого характеру. І хоч доля накладала на нас численні випробування, ми завжди підіймалися з попелу, ще міцніші та рішучіші у своїх намірах, адже ніхто не може забрати нашу свободу, поки вона є світоглядом, вибором і цінністю кожного українця.

Скорбимо і пам'ятаємо всіх, кого забрала війна, і висловлюємо глибоку шану тим, хто продовжує відстоювати мир на нашій Батьківщині.

Слава Україні! Героям Слава!

Ellipse
Кiлькiсть переглядiв: 5