Олімпійське свято у школі.

2018-01-18

/Files/photogallery/835/IMG_7283.JPG

О спорт,о спорт!
Це просто клас!
Дружіть із ним завжди.
Здоров`я, юність, силу дасть
І творчої снаги.

Під таким гаслом у Добрянській ЗОШ І-ІІІ ступенів 17 січня відбулося свято спорту для учнівської молоді, де кожен відчув себе справжнім олімпійцем. Підготувала свято учитель фізичної культури Фокіна Г.В.

Цим святом присутні підтримували нашу українську збірну напередодні Олімпійських ігор в Південній Кореї. Почесними гостями свята були призерка чемпіонатів світу, Європи та Кубків світу, учасниця Олімпійських ігор з біатлону, Директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА Ніна Петрівна Лемеш, Тищук Юлія Володимирівна – головний спеціаліст відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області, Жасан Данило – призер чемпіонату України з боксу. Також завітали до школи Тризна Світлана Петрівна – заступник голови Ріпкинської районної державної адміністрації та Транківський Петро Миколайович – головний спеціаліст сектору у справах сім`ї, молоді та спорту Ріпкинської районної державної адміністрації.

Учні школи задали багато питань, на які отримали цікаві відповіді. Спортсмени розповіли про своє життя, спортивне становлення, досягнення та порадили дітям робити зарядку і вести здоровий спосіб життя. Школярів особливо цікавило, в яких країнах побували чемпіони, скільки потрібно тренуватися для досягнення результатів. Відповівши на всі запитання, спортсмени сфотографувалися на згадку з усією шкільною громадою і з кожним охочим окремо.

Після урочистостей учасникам свята учні школи подарували запальний танок із стрічками. Олімпійське свято продовжилось естафетами, спортивними змаганнями, які підготувала з учнями 6-8 класів учитель фізичної культури Фокіна Галина Вікторівна. Цікаво і азартно пройшли естафети «Біг пінгвінів», «Повітряна кулька», «Стрибки в мішку», «Переправа», «Жонглер», «Баскетболіст». Завершальним конкурсом було перетягування канату. Після естафет учениці школи Садурська С.,Троян І., Єсипенко К., Захарова В. виконали гімнастичні вправи. Наприкінці Ніна Лемеш зазначила, що потрібно вести здоровий спосіб життя, регулярно займатися фізичною культурою, і що великий спорт – це велика праця.

Титулована біатлоністка привезла подарунки від відділення НОК України в Чернігівській області – футболки з логотипами Національного олімпійського комітету України, щоденники, ручки, значки та іншу атрибутику на олімпійську тематику, для читацького залу бібліотеки –комплект книг про олімпіади та олімпійських чемпіонів, а для проведення уроків фізичної культури – м'ячі .

Кiлькiсть переглядiв: 279