• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВОЗНАВСТВА

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВОЗНАВСТВА

2017-12-12

/Files/images/novini/Право.JPG

В Добрянському закладі загальної середньої освіти I-III ст. відповідно до Указу Президента України Всеукраїнський тиждень права проводиться щороку в тиждень, що включає 10 грудня – День прав людини, який відзначається в пам'ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

Починаючи із 04 грудня, у школі проводилися різноманітні заходи із залучення різних категорій учнів. Було проведено Всеукраїнський урок «Права людини» для учнів 1-11 класів, огляд-конкурс серед учнів 5,6 класів на кращий малюнок «Права дитини України», на кращий твір «Права очима дітей» у 8 класах, брейн-ринг за участю 9 класів «Права і обов’язки громадян України. Створи себе сам», 10 клас обговорили за круглим столом питання «Україна та правові європейські цінності».

Всеукраїнський тиждень правознавства завершився загальношкільною бесідою за участю 5-11 класів «Декларація прав людини. Кожне слово оплачене жертвами» та підбиттям підсумків і нагородженням подарунками за конкурс-огляд на кращий твір «Права очима дітей» (8-А клас – Федорець Тетяна, 8-Б клас – Думитреска Євангеліна) та огляд-конкурс малюнків «Права дитини України» ( Шуліко Вероніка, Савченко Владислав – 5 клас, Лебедев Андрій, Остаточна Вікторія, Коротка Марина, Троян Інна, Беляєв Денис, Садурська Софія, Захарова Вікторія – 6 клас, Щекотихіна Ксенія – 7 клас ).

Всеукраїнський тиждень права є не лише рядом різноманітних заходів освітнього та виховного характеру, а й стимулом для учнів поглиблювати свої знання заради становлення вільних, відповідальних, гідних громадян України.

Кiлькiсть переглядiв: 151