Новорічні свята у школі

2020-12-28

/Files/images/novini/20-21_nr/н_р_1.jpg

Ялинка вогниками грає,
З Новим Роком всіх вітає

Новий рік – одне з довгоочікуваних свят. Багато хто любить зиму через це свято. Всі чекають новорічного чарівництва. Особливо чекають Новий рік діти, адже Дід Мороз повинен принести їм купу подарунків. Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в дива. А Новий рік – це свято, коли дива трапляються щосекунди.

Щороку Добрянська школа готується до Новорічних свят.

Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, яскраво-казковим бал-маскарадом та, звичайно ж, розвагами біля красуні-ялинки.

В актовій залі все прикрашено іграшками, паперовими сніжинками, срібним "дощиком". У залі стоїть величезна ялинка, вона вся у вогниках, намистах, іграшках.

Цього року були певні обмеження через поширення коронавірусу, проте учні школи все-таки мали змогу святкувати, тільки за участю свого класу та без присутності глядачів (відвідувачів).

З 21 по 24 грудня у школі відбувалися свята – новорічні ранки та вечори для учнів. Кожен захід пройшов яскраво, подарував масу приємних емоцій виступаючим та глядачам. Класні керівники 1 – 4 класів (Блінова С.О., Басович О.Л., Коваль В.В., Семко О.І., Бондарчук Н.І., Гончаренко І.П.) проводили ранки зі своїми дітками, під час яких співали святкові пісні, виконували новорічні руханки, грали в ігри та весело і гамірливо провели час. Усі діти надзвичайно зраділи, коли нарешті Дід Мороз разом зі Снігуронькою почали із чарівного мішка діставати солодкі подарунки.

Учні 5 – 8 класів також святкували весело, хоча і кожен клас окремо. Святкові вікторини, розважальні програми – це новорічні забави, які вони готували разом із педагогом-організатором Фастенковим С.І.

Учні 11 класу під керівництвом класного керівника Позднякової Н.В. та педагога-організатора Тодосієнко В.С. провели для 9 та 10 класів конкурсну програму та нагородили учнів-переможців. Це принесло багато позитивних вражень та емоцій учасникам. А також здобувачі освіти 11 класу оформили фотозону для зимової фотосесії.

Заступник директора з виховної роботи Образцова Л.В. організувала виготовлення та виставку новорічно-різдвяних листівок; оголосила конкурси на кращу новорічну витинанку, цікаве новорічне вітання та акцію «Ялинка». Найкращі результати показали учні 5, 6-х, 7-Б, 9, 10 та 11 класів, за що отримали солодкі гостинці. Гарно зробили ялинки учні початкових класів.

Закінчились шкільні свята позитивним настроєм від отриманих святкових емоцій.

Висловлюємо щиро слова подяки відділу освіти Ріпкинської РДА та всім, хто допоміг нам провести ці чудові новорічні свята, за надання солодощів та призів для наших вихованців.

Вітаємо всіх із прийдешнім Новим 2021 роком! Хай Новий рік реалізує всі ваші плани та здійснить усі ваші сподівання!!!

/Files/images/novini/20-21_nr/н_р_2.jpg/Files/images/novini/20-21_nr/н_р_3.jpg/Files/images/novini/20-21_nr/н_р_4.jpg/Files/images/novini/20-21_nr/н_р_5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 62